Alla skolor som är registrerade hos oss har ett kontaktformulär på sin sida. Du kan använda detta formulär för att kontakta skolan och ta reda på mer om ansökningsprocessen.

Klicka på en av länkarna nedan för att söka efter en skola eller ett program.

För tillfället finns det ingen information om krav på studentvisum eller resor på vår webbplats.

Du kan använda kontaktformulären på vår webbplats för att kontakta den skola du önskar. De kommer att kunna ge dig mer information om krav på resor och visum.

Klicka på en av länkarna nedan för att söka efter program och skolor.

Alla skolor och program som är registrerade på vår webbplats har olika undervisningsavgifter. 

Du kan använda kontaktformulären på vår sida för att ta kontakt med olika program och skolor för att få mer information om utbildningsavgifter.

Klicka på en av länkarna nedan för att påbörja sökningen.

Du kan inte söka efter eller hitta stipendier på våra webbplatser.

Du kan använda kontaktformulären på vår webbplats för att kontakta de skolor du önskar.  De kommer att kunna ge dig mer information om studiefinansiering och hur du kan finansiera din högre utbildning.

Klicka på en av länkarna nedan för att söka efter program och skolor.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ska vi försöka svara på din fråga så fort som möjligt.

Du kan också söka på vår webbplats för mer information om högre utbildningar runt om i världen.  Klicka på en av länkarna nedan för att påbörja sökningen.

TOEFL, eller Test of English as a Foreign Language, är ett standardiserat test som utformats för att bedöma studenters engelskspråkiga färdigheter om de inte har engelska som modersmål.  Provet accepteras internationellt som bevis på den engelska färdigheten av akademiska institutioner i länder över hela världen.

TOEFL ägs och administreras av Educational Testing Servicce (ETS). 

Läs mer om TOEFL, eller hitta ett förberedande program om TOEFL, här: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/TOEFL-Preparation/

IELTS, eller International English Language Testing System, är ett standardiserat test som utformats för att bedöma studenters engelskspråkiga färdigheter om de inte har engelska som modersmål.  Akademiska institutioner på internationell nivå godtar den engelskspråkiga färdigheten i länder som Australien, Förenade Kungariket, Kanada, Nya Zeeland och USA.

Läs mer om IELTS, eller hitta ett förberedande program om IELTS, här: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/IELTS-Preparation/

GMAT, eller Graduate Management Admission Test, är ett standardiserat test som är utformat för att bedöma om den sökande är kvalificerad att gå ett management-program. De studenter som vill studera en MBA måste ofta klara ett GMAT-prov innan de kan söka till det önskade programmet.

GMAT-provet ägs av Graduate Management Admission Council (GMAC) och administreras i länder över hela världen. 

Läs mer om GMAT här: https://www.studenttests.com/