GRE Registrering

Glöm inte att det är nödvändigt att registrera sig i förväg för GRE test! Det finns fyra sätt att anmäla sig till GRE datorbaserade test, och två sätt att anmäla sig till GRE pappersbaserade testet. Tidig GRE registrering garanterar dig en plats för GRE test som är mest bekvämt för dig. Läs mer om GRE Registrering och anmäla dig till GRE provet idag !

GRE Betyg

Din GRE Betyg består av betyg från tre delar: den verbala resonemang avsnitt, kvantitativt tänkande delen och den analytiska skrivande avsnitt. I augusti 2011 infördes ETS ett nytt GRE poängsystem för verbala och kvantitativa resonemang sektioner. Hitta all information om GRE Betyg och skillnaden mellan gamla och nya GRE Betyg här!

GRE Practice

GRE Practice kan vara avgörande för ditt resultat på GRE test. Det finns ett antal GRE övningsprov och GRE böcker tillgängliga, liksom GRE ordlistor, GRE frågor praktiken GRE ordlistor och andra populära GRE prep material. Starta din GRE Öva direkt för att känna sig säkra på testdagen och få ett utmärkt resultat på GRE test!  

GRE

GRE ® revised General Test - Varför ska jag ta GRE test?


GRE poäng används av upptagande kontor tusentals examen och handelshögskolor runt om i världen och varje år ca 675 tusen presumtiva sökande från 230 länder och regioner ta GRE reviderade General Test.

GRE erbjuds i mer än 160 länder. Testet kan ges i två format: datorbaserade och pappersbaserade.

  1. Den datorbaserade GRE test administreras av kvalificerad testcenter runt om i världen. Testet tar cirka 3 timmar och 45 minuter, och du kan ta det under hela året. I Kina, Taiwan, Korea och Hong Kong testet är tillgänglig 1 till 2 gånger per månad.
  2. Den pappersbaserade GRE test erbjuds i de regioner där datorbaserade tester är inte tillgänglig. Detta test är ca 3 timmar och 30 minuter lång. Det erbjuds upp till tre gånger per år i februari, oktober och november.


I augusti 2011 var GRE ® General Test ersättas med reviderade GRE General Test som har en mer test-taker design. Bara för att nämna några av de stora nya funktionerna i GRE reviderade General Test:

  • Det är nu möjligt att ändra och redigera svar, samt hoppa över frågorna och återkomma till dem senare;
  • Det finns mer vikt vid din förmåga att förstå vad du har läst och hur du tillämpa dina resonemang färdigheter och mindre beroende av ordförrådet ur sitt sammanhang;
  • Du kan använda mer av din personliga stil och strategier för test-tar.


GRE ® reviderade General Test består av följande tre delar:

  • Verbala resonemang - utvärderar ditt resonemang färdigheter och din förmåga att förstå vad du har läst. I detta avsnitt du behöver för att utvärdera skriftligt material och syntetisera information som förvärvats från den, erkänner relationer mellan begrepp och ord, samt analysera relationer mellan olika delar av meningar.
  • Kvantitativt tänkande - utvärderar din förmåga att lösa problem och din förmåga att tolka och analysera kvantitativ information. För det här avsnittet måste du ha en förståelse för grundläggande matematiska begrepp, såsom algebra, geometri, dataanalys och aritmetik.
  • Analytisk Skriva - mäter din analytiska skriftliga förmåga och kritiskt tänkande, särskilt din förmåga att stödja och uttrycka komplexa idéer på ett effektivt och tydligt.


GRE poäng är giltiga i 5 år, vilket innebär att även om du fortfarande funderar på var du vill studera, kan du ta testet redan nu och använda dina poäng senare om du bestämmer dig för att gälla för en examen eller Business School. Så ta steg mot din framtida utbildning idag och anmäla dig till GRE testet !

Click Here!