GMAT Designad med dina mål i åtanke
GMAT Prep

GMAT Score

Ett högt GMAT (Graduate Management Admission Test) poäng kommer att förbättra dina chanser att få accepterat till toppen MBA forskarutbildning. Den Master GMAT Test Prep är utformad för att uppfylla dina mål. Varje funktion i programvaran är utformad för att hjälpa dig att öka dina provresultat. Vi gör det också vårt mål att få studera för GMAT enklare, snabbare och roligare. Få ett toppbetyg på GMAT examen är inte bara om att veta teorin bakom frågorna, det handlar också om att kombinera studier med praktik. GMAT är inte som andra tester eftersom din framgång på denna examen är ett resultat av kombinerad akademisk förståelse och rigorösa praxis. Statistiken visar att veta teorin är bara halva slaget om GMAT prep. Master GMAT prep guidar din test praktiken så det är smart, tidseffektivt och effektivt.

GMAT frågor

Varje praxis fråga i Master GMAT prep har en detaljerad förklaring kopplad till det som kommer att visa dig det bästa sättet att frågan, samt att förklara det rätta svaret är korrekt. Dessa detaljerade, specifika förklaringar kommer att bidra till att fördjupa din förståelse av teori lärt sig i böcker eller i klassrummet. Förklaringarna kommer också att hjälpa dig att finslipa dina prov-ta färdigheter genom att visa hur man tänker för GMAT.

Pengarna tillbaka-garanti

Master GMAT prep är för alla GMAT provdeltagargruppen som strävar efter att få en högre poäng. Vi garanterar testresultat förbättras, eller pengarna tillbaka! Om din GMAT provresultat inte förbättras efter att ha använt vår programvara, kommer vi att återbetala priset för programvaran.

Test Generator

Vi är säkra på Master GMAT prep program för ett antal skäl, ett är den övningsprov Generator. Du kan skapa så många av dina egna personliga övningsprov som du behöver.Välj svårigheten av frågorna, frågan kategori, antalet frågor och tidpunkten, och Master GMAT prep programvara gör resten. Att välja från över 5.000 GMAT övningsfrågor i vår databas, säkerställer testgeneratorn du fokuserad praxis för en bättre värdering. Du behöver inte anpassa sig till pre-made, kakmått övningsprov, vår praxis test generator garanterar din praktik anpassar sig till dina behov och förmåga att göra det mesta av din studietid.

Dator Adaptive Test

Den Master GMAT prep programvara fungerar även som en CAT (Computer Adaptive Test). Inte bara kan du skapa en aldrig tidigare skådad antal utvärderingstest genom att välja ovanstående svårigheter, kategori och tidskriterierna, kan du även komma åt färdiga, full längd GMAT exempel tentor på nätet.Dessa övningsprov använder samma adaptiva algoritmen av den verkliga GMAT test och är den mest korrekta sättet att förutspå din poäng på den riktiga tentamen. Master GMAT prep bygger på en ständigt uppdaterad och kalibreras databas med riktiga GMAT frågor för att ge dig den mest realistiska test erfarenhet.

Online övnings problem

Förutom online GMAT test, det finns även online övningsproblem i Master GMAT prep program. Här kan du komma åt några av de mest utmanande problemen du kan möta på det faktiska GMAT testet, förbereda dig för det värsta möjliga scenariot. Online övningsproblem utveckla nödvändiga högre ordningens tänkande måste du ta itu med de svåraste GMAT frågor och få din bästa poäng.

Kännetecken av GMAT prep

Under hela ditt Master GMAT prep regim, kan du följa dina framsteg för att göra testet prep lättare. Det kännetecknande för bra test prep är rätt balans mellan teori och praktik.Du måste engagera sig konsekvent, rigorösa praxis för att lyckas i din GMAT Provförberedelser. Den Master GMAT prep programvara är utformad för att hjälpa dig att spåra dina framsteg och bli motiverad att fortsätta att öva och att sträva efter högre poäng. Är du redo att slå GMAT och få en allvarlig konkurrensfördel i Master of Business Administration programmet antagning? Kom igång med Master GMAT prep idag och titta på dina provresultat börjar stiga!En titt på Studenttests förberedelseprogram till GMAT
Material för repetition
Mästra GMATÖvervaka dina svaga punkter och förbättringsområden
TopplistorAnsträng dig lite extra och se vilka fantastiska resultat det får!
Studie-
pass
Övnings-
test
Relaterat
material
Video-
material
Bygg så många specialanpassade övningsprov som du vill med hjälp av en databas med mer än 5500 övningar
Välj mer utmanande övningar
Utforma specialanpassade testparametrar
Öva med en provsimulator
Sökbart
index
Begrepp
Ha översikt över dina framsteg med detaljerade analyser för att ta itu med dina specifika styrkor och svagheter
Behärskning av ett specifikt
ämne
Resultat
baserat på tid
CAT-prestanda
Resultat baserat på svårighetsgrad
Instrumentpanel
GMAT-kursplan
Testgenerator
Kunskapsbas
Analyser

Välj din plan för Studenttests GMAT-förberedelse

Spara pengar! 100$ rabatt, bara i två veckor.

Pröva gratis
Gratis i / 7 dagar
13 sessioner med omfattande instruktioner ?
4 sessions
9 fullånga, anpassade GMAT
-simuleringar ?
5500+ övningsexempel med
förklaringar ?
Avancerade analytiska verktyg ?
Anpassningsbar inlärnings-
teknik ?
Skräddarsydda GMAT-övningar ?
5 practice tests
Fullständigt integrerade resonemangs-
träning ?
Ta kursen en gång till gratis ?
Pengarna tillbaka-garanti ?
Fråga en handledare ?
Obegränsad tillgång till plattformen
var du än befinner dig
4 months
7 days

Finland


Sverige


GMAT-webbplatser